Aktywację użytkowników dokonuje tylko Admin po informacji na Discordzie Uwaga !!! Google / Gmail blokuje korespondencję z forum Archiwum forum PolishSeamen - tylko do odczytu Zapraszamy na serwer głosowy DISCORD |
Opcje w grze Multiplayer
- PL_Cmd_Jacek
- Administrator
Opcje w grze Multiplayer
Poniżej ustawienia opcji DW na których najczęściej odbywają się gry multi.

"Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać. Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany ? Ściana i tak zawsze swoje wie" (by Indios Bravos)

Po co mam czas tracić na mówienie do ściany ? Ściana i tak zawsze swoje wie" (by Indios Bravos)

Re: Opcje w grze Multiplayer
Dodam tylko, że poniższa konfiguracja oznacza dowolność - każdy niezależnie od hosta może sobie w czasie gry włączać/wyłączać np: autocrew

Ponadto czasem wymusza się manualny radar dla samolotów i smigłowców - w scenariuszach, gdzie jego obsługa ma wyjątkowo duże znaczenie. Robię to jednak bardzo rzadko - zazwyczaj jest możliwość przydzielenia autocrew

Ponadto czasem wymusza się manualny radar dla samolotów i smigłowców - w scenariuszach, gdzie jego obsługa ma wyjątkowo duże znaczenie. Robię to jednak bardzo rzadko - zazwyczaj jest możliwość przydzielenia autocrew