W tym tygodniu (po wprowadzeniu patch'a "New Power") więcej grywałem w Navy - dla uspokojenia zszarpanych nerwów po bitwach na SB Air...
Trzeba było strasznie "lamić" na SB Air przez przez ostatni tydzień - nic nie "wchodziło"... Trzeba było wejść do bitwy w której przewaga drużyny przeciwnej wynosiła ponad 40 tys. pkt., żeby uzyskać taki wynik K/D
9:0
To jest chyba mój rekord

i to osiągnięty w dość krótkim czasie ok. 42 min. - dołączyłem w trakcie...
Zaczęło się w chwilę po starcie - w pobliżu lotniska trzech graczy drużyny przeciwnej atakowało nasze dwa AI'ki G.50.
Oba AI'ki zostały strącone, ale zostały pomszczony - 3 fragi zaliczyłem na swoje konto
Pilot pierwszego G.50 ratuje się skacząc na spadochronie, a ja jest w dogodnej pozycji do ataku...
Nie marnuję takiej okazji...
Pozostałych dwóch graczy próbuje mnie skasować, ale dzisiaj gra wprost mnie uwielbia

wkrótce drugi Spit zalicza glebę...
Pozostał Potez - efekt ten sam ...
Przesiadam się do Ju 88 C - jego 3 przednie działka 20 mm MG FF/M
tym razem sieją zniszczenie ...
I ostatni frag - notoryczny gracz w N.C.223.3, którego AI Snajperzy doprowadzali mnie w ostatnim miesiącu do pasji, prawie "wybił mi z głowy" grę na SB Air...
Dziękuje za uwagę!! Idę spać

Dziś nasz dzień lakierowany Internetem, w telefonie tak jak w gnieździe siedzi mózg,
Całe szczęście, że Bóg stworzył był kobietę... Głupie jest życie ale kocham je... (Andrzej Janeczko)