"Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać. Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany ? Ściana i tak zawsze swoje wie" (by Indios Bravos)
Swoją drogą nigdy ie miałem tej gierki a była dość popularna na subsim. Nie przypuszczałem, że ma równiez mozliwość rozgrywania misji taktycznie - gra wydawała się mocno arkadowa.
Jakie wydarzenie zostało sfotografowane na załączonym zdjęciu ?
Załączniki
"Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać. Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany ? Ściana i tak zawsze swoje wie" (by Indios Bravos)
I brały udział w nalotach na Niemcy.... Znaczy już po wojnie I w Niemczech Zachodnich bombardowano nimi poniemieckie instalacje, celem sprawdzania skuteczności różnych typów uzbrojenia przeciw potężnym, pancernym schronom.
Czasami brak taktyki, to jedyna możliwa taktyka.... PL_CMDR Blue R (Finek)
Samolot jako jedyny do tej pory został zbudowany konkretnie do swojego zadania - od początku do końca. Do tej pory do tego zadania stosowano głównie wersje samolotów bardzo popularnych w lotnictwie cywilnym.