Keeenarronn for Czech Republic.....
Jak tylko to powiedział to od razu na czacie pisałem

Chciałem mu jeszcze na discord dzwonić i poprawiać, ale to może nie na streamie Microsoftu gdy ma na discordzie Jayne (babeczka która stoi za streamami Microsoftu). Do Jayne też w takim razie dzwonić nie mogłem żeby go poprawiła

Pozostało pisać na czacie i liczyć, że zobaczy... Janye zobaczyła za drugim razem... Fabio nie

Na jego streamie tobym dzwonił... Ale znowu na jego to mówił dobrze, że ja z Polski

Że musiał się kiwnąć właśnie na streamie Microsoftu
Dzięki, ewoluuje fest

Kolejny streamer (jeden z moderatorów streama Microsoftu) się zgłosił, że będzie chciał coś z awariami robić

Więc leci to do przodu

Do tego jeden programista z USA się zgłosił, że może mi pomóc w dopracowaniu wersji streamowej
Do tego jeden Francuz co ma 12 lat doświadczenia zawodowego z C# zrobił mnie code review i godoł, że jak sam się uczyłem C# i nie mam doświadczenia zawodowego to super robota. Dał mi też masę linków i rad jak uporządkować kod, jak go utrzymać i rozwijać. Więc to będę poprawiał i to się w pieruny przyda w karierze

Współpracuję nieco też z kimś nie wiem skąd

kto stworzył modyfikację na samolot. Będziemy próbować zrobić awarie do jego samolotu
No i że mam kontakt do Jayne i do moderatora streama FS Microsoftu (który też jest jednym z adminów discorda FS Microsoftu) to możliwe, że będę miał jakiś łatwiejszy nieco dostęp do developerów FS

A to się w pieruny przyda, bo mam dla nich informacje co poprawić w SDK i które awarie nie działają poprawnie
Mając to wszystko i jak zrobię to wszystko to coś mi się widzi, że moje plany emigracji do USA lub Kanady się mogą udać
Kurka, faktycznie wygląda jak George Clooney