Witam Kolegów zwłaszcza tych starszych, którzy jeszcze mnie pamiętają ze wspólnych patroli.
Mam problem z SH 5 zainstalowałem win 10 Pro i gra nie chodzi, brak zgodności , czy ktoś może mi wytłumaczyć w prosty i przystępny sposób jak to zrobić??? do tej pory bujałsie na Win 7. Pozdrawiam
P.S Finek prosze o kontakt
Aktywację użytkowników dokonuje tylko Admin po informacji na Discordzie Uwaga !!! Google / Gmail blokuje korespondencję z forum Archiwum forum PolishSeamen - tylko do odczytu Zapraszamy na serwer głosowy DISCORD |
Witam
Moderator: PL_Andrev
Re: Witam
Na podstawie informacji znalezionych w internecie - spróbuj ustawień tak jak na obrazku poniżej.
We właściwościach pliku Sh5.exe:
- zaznacz pole wyboru "Uruchom ten program w trybie zgodności z:",
- z pola wyboru wybierz "Vista" (jeżeli działał na Win 8.1 to wybierz Windows 8 lub 7 - próbuj),
- zaznacz pole wyboru "Wyłącz skalowanie ekranu dla ustawień wysokiej rozdzielczości DPI",
- zaznacz pole wyboru "Uruchom ten program jako administrator".
Nie daję gwarancji, że to pomoże, nie sprawdzałem, nie mam zainstalowanego SH5.
We właściwościach pliku Sh5.exe:
- zaznacz pole wyboru "Uruchom ten program w trybie zgodności z:",
- z pola wyboru wybierz "Vista" (jeżeli działał na Win 8.1 to wybierz Windows 8 lub 7 - próbuj),
- zaznacz pole wyboru "Wyłącz skalowanie ekranu dla ustawień wysokiej rozdzielczości DPI",
- zaznacz pole wyboru "Uruchom ten program jako administrator".
Nie daję gwarancji, że to pomoże, nie sprawdzałem, nie mam zainstalowanego SH5.
Dziś nasz dzień lakierowany Internetem, w telefonie tak jak w gnieździe siedzi mózg,
Całe szczęście, że Bóg stworzył był kobietę... Głupie jest życie ale kocham je... (Andrzej Janeczko)
Całe szczęście, że Bóg stworzył był kobietę... Głupie jest życie ale kocham je... (Andrzej Janeczko)